divendres, 23 de novembre del 2012

ERC Bages, final de campanya

Avui al vespre s'acabarà una altra campanya electoral. I encara que sempre es diu que "aquesta és diferent", la veritat és que aquesta ho és, i molt. A ERC Bages ho sabem i, per això, l'hem viscuda encara amb més intensitat. No només per la quantitat d'actes programats -totes les parades, alguns berenars, tots els cartells i els flyers, les notes de premsa, els tuíters o les xerrades a gairebé cadascun dels trenta-cinc municipis. No és només això, doncs. Hi ha hagut, sobretot, el retorn de cada acció, tota la gent que s'aplega i que directament reclama una mena de compromís personal, com si volgués comprovar que se'n pot refiar, que es pot refiar de nosaltres ara que el pas que donem és, literalment, històric. 

Sovint, després de cada discurs n'hi ha hagut prou amb una encaixada, un esguard, el punt de murrieria que ens diu "aquest cop sí que serem valents". I sí que ho serem perquè aquest es un procés que s'ha covat durant anys i que tot just ara eclosiona. Que ningú ho jutgi de febrada: Catalunya avui necessita la independència si volem avançar com a comunitat en un projecte nacional més just, eficient i solidari. Dins d'una Europa democràtica i lliure. I amb la mateixa il·lusió que ja vam manifestar el passat Onze de Setembre. La gent d'ERC hi som sense reserves, sense condicionar resultats: serem allà on els nostres electors vulguin. Però serem, segur, el soci més fiable del poble de Catalunya per arribar fins al final del trajecte.


Per tot plegat ERC Bages celebra demà divendres a Castelbell i el Vilar un acte comarcal de final de campanya, al Centre Cultural Joan Masats, 8 vespre, obert a tothom que vulgui celebrar l'esforç d'aquestes darreres setmanes. Per compartir els darrers missatges que poden fer del diumenge 25N un exercici de sobiranisme polític, i per al qual ERC es presenta com a garantia. El diumenge, des de les 8 al D'Arrel de Manresa, ho celebrarem...

Publicat avui a ManresaInfo

La foto és de dissabte passat, amb els Carlins a rebentar i la va fer amb tota la traça Maria Vilarnau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada