diumenge, 23 de desembre del 2012

ERC Bages fa un (altre) butlletí

I no me'n ric pas. Dic només que en fa "un altre" perquè a fer butlletins, els d'ERC hi tenim la mà trencada. Si ja la hi teníem abans, quan cada edició es feia en suport paper, còpies en ofsset i distribució per correu odinari, ja em direu ara! Ara és econòmic, ràpid i senzill. O potser no ho és tant? Quants correus electrònics rebem cada dia? Quants minuts estem diposats a dedicar-hi? I enmig d'aquesta allau informativa, té, una altra proposta... Cal interès, contingut, regularitat i presència. Aviat és dit!!

I amb tot, una altra proposta, sí, potser perquè ara mateix convé especialment anar informats. Què passa i què pot passar?. Calen espais per a la informació i les idees. Per veure-les venir, per tenir arguments, per defensar amb educació i fermesa el camí que hem emprès. I això fet també des de la proximitat, des del poble, des de la comarca. Per als companys de viatge i per als que encara dubten. O pels que esperen que els ho anem a explicar... El sistema funciona sempre: idees, arguments i proximitat. Aquest Junqueras tan pedagògic que tenim n'és la millor mostra. Però aquesta és una tasca que implica a tothom. Perquè no n'hi haurà prou amb dir que són dolents, cabuts o injustos. Perque ja ens en comencen a venir de totes bandes i cal que la resposta sigui, també, enraonada. I és en aquests termes -i una mica de trompeteria inicial- que hi he col·laborat.

Comunicació és cohesió i victòria

Aquest any 2012 el recordarem com un any històric: dotze mesos per mobilitzar un país, una Diada inesborrable i, finalment, el mandat de les darreres eleccions: un lideratge compartit i plural per exercir el nostre dret a decidir i, alhora, aplicar alternatives econòmiques més justes i eficaces per poder sortir de la crisi.

El resultat és conegut, ara mateix. Un pacte d’ERC amb CiU amb autèntiques novetats pel que fa a política social i pressupostària i, també, per la construcció de les estructures d’estat imprescindibles per avançar cap a la independència. No serà gens fàcil, perquè la capacitat de maniobra és mínima i no faltaran adversaris al projecte, dins i fora del país. Per això, aleshores, cal garantir la cohesió d’ERC i una informació i comunicació tan fluida com sigui possible.

Comunicació i coneixement. Aquest és el perquè d’aquest nou butlletí electrònic de periodicitat mensual. Perquè només ens en sortirem amb confiança i intel·ligència. Amb coneixement. Som davant una oportunitat històrica que no es pot perdre. Diu Oriol Junqueras que “El coratge, l’audàcia i la resistència hauran de ser les nostres companyes inseparables a partir d’ara”. I és així si volem garantir que el 2014 sigui l’horitzó de la nostra llibertat. D’un nou país que garanteixi el benestar de tots els seus ciutadans. D’uns ciutadans compromesos, actius i, ara mateix, informats i valents.


La foto és de la darrera campanya electoral al Bages, al teatre de Els Carlins. Em penso que "vam comuncar" bé... 
El nou butlletí, clicant aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada