dimecres, 9 de setembre del 2015

Sobre la victòria (comença la campanya!)

A la contra de l'Ara, ahir, en Salvador Cardús hi situava cinc apunts de precampanya. Val la pena llegir-los (aquí) però, per fer-ho curt, em quedo amb el darrer: Sobre la victòria. Des que va començar la precampanya a l'agost, a Manresa els de Junts pel Sí no hem parat. Són les eleccions de la nostra vida! Ens hi trobem els d'ERC amb els de CDC, que si fa un any m'ho expliquen no m'ho crec. Però sobretot, plegats arribem a més gent que no havíem abastat mai: hem fet centenars de candidats, alguns d'ells absolutament nous a l'opció independentista. A partir de demà la campanya oficial s'escolarà en pocs dies. I per això, tots els independentistes, els de sempre i els nouvinguts, intensificarem l'esforç. En Cardús ho diu així:

"SOBRE LA VICTÒRIA. Som on som per tota una història de lluita prèvia per la causa de la llibertat. I, encara, som on som pels que sempre han cregut que la independència era l'únic horitzó possible. Però hem aribat a tenir aquest horitzó a la punta dels dits per tots els sobrevinguts qu s'hi han apuntat els darrrs cinc anys. I, tinguem-ho clar, guanyarem gràcies al vot de l'últim català que se n'adoni. Sempre que se n'adoni, esclar, abans del 27-S!".

30 d'agost. La foto és del dissabte de festa major, a sant Domènec, Manresa, i molt probablement és feta d'en Manel Tàpia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada