divendres, 17 de juny del 2016

Aquest 26 de juny és decisiu del tot!

Ara fa una setmana que tornem a estar de campanya electoral. Disciplinat, vaig ser a la primera encartellada i a la xerrada de presentació de la candidata de la Catalunya Central, divendres a cal Rubiralta. Vaig ser també a la parada de Crist Rei i al Mercat de la Font dels capellans, dimarts. I ahir dimecres vam enllestir el butlletí digital que no té altre voluntat que la d'argumentar a favor de l'opció d'ERC. Els vídeos de la xarxa són -segur- molt i molt millors. Però des de Manresa i el Bages no sabríem participar de la història passivament. I us convidem a ser diumenge a la Plana de l'Om -amb en Tardà, Vidal, Vergés i Cortés. Amb tots aquells que volem sumar i créixer, i que mai renunciarem a la nostra dignitat de poble.

Aquest 26 de juny és decisiu del tot!

Ho hem de tornar a repetir: a Catalunya aquest 26J ens hi juguem molt, perquè el seu resultat serà cabdal a l’hora d’emprendre els propers mesos. Per això des d’ERC a Manresa, i al Bages, i al país sencer, ens tornem a mobilitzar per millorar resultats a cada barri, poble o ciutat. Perquè ara mateix som l’únic canvi possible. I perquè ERC és l’opció que mai renunciarà a la dignitat del poble de Catalunya.

Ara fa pocs dies, Gabriel Rufián va ser a Manresa. La campanya encara no havia començat però aquest diputat a Madrid s’interessa per la gent i, molt especialment, per aquells que com ell se senten el país seu, per molt diversos que siguin els orígens. Rufián va ser a Sant Pau, amb la candidata Teresa Sanchez, i també al Xup, amb la senadora Mirella Cortés, en un parell d’actes de proximitat que expliquen molt bé la intenció d’ERC ara mateix: arribar a tots els racons del país. I arribar a tothom amb quatre banderes: la de la fraternitat, la de la justícia social, la de la catalanitat compartida, i la de la democràcia.

Rufián és clar i es fa entendre: “Somos la izquierda que no se rinde”. Després hi posa exemples, com quan recorda una xicota de joventut i els seus trajectes fins a Manresa per denunciar la manca d’inversions en infraestructures, que ens perjudica a tots sense distingir cognoms: “El Estado español debe 4000 millones de euros en inversiones en RENFE. Otero de Sanabria, con 28 habitantes, tiene una flamante estación de AVE. Y aquí se tarda lo mismo que hace 100 años para llegar de Barcelona a Manresa!”. Ens cal, decididament, un estat propi.

Diumenge 26 cal guanyar

Per això des d’ERC diem el 26J és més important del que ens pugui semblar. I que cal anar a guanyar, o d’altres aprofitaran per donar per finiquitat el procés. Cal mobilitzar-se i esdevenir la primera força independentista. La que ja no demana permís ni esperarà cap més legislatura. La que s’obre a tothom a sumar-se al procés constituent català perquè, ara com sempre, i en paraules de Rufián, “estaremos al lado de cualquiera que quiera dignificar la vida de la gente, viva donde viva”. Perquè si votes Esquerra Republicana votes independència i votes a favor de la justícia social. Per tothom. I sense sorpreses.

Diumenge 19, Tardà a la Plana de l’Om

Potser ja l’heu escoltat aquests dies. Però en Joan Tardà en directe és imbatible, com quan explica el final de la pel·lícula sobre com quedarà l’Estat espanyol el 27J. “Tenim un spòiler per aquesta pel·lícula. El PP guanyarà les eleccions a l’estat espanyol. I els que vulguin governar ho hauran de fer amb el PSOE de Sánchez o de Susana Díaz. Nosaltres els repetim que no tornarem a demanar permís”. No us el perdeu! En Joan Tardà, Santi Vidal, Alba Vergés i Mirella Cortés, diumenge a la Plana de l’Om, en l’acte central de Manresa i el Bages per aquesta campanya!.

Al capdavall, si voleu canviar la situació actual de Catalunya, si volem dir prou al tracte rebut pel govern espanyol, us tornem a demanar el vot per Esquerra: som els que volem el canvi, l’únic canvi possible. Que no ens enredin ni ens vinguin amb línies vermelles i referèndums impossibles! Diguem-ho clar: el canvi que ens durà la llibertat només serà a través d'Esquerra. Fes-ho córrer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada